Prova Viaplay Gratis

Prova VIAPLAY gratis erbjudanden, test gratis erbjudanden redan nu!

Vi på ”prova-gratis” har samlat de olika erbjudandena och beroende på säsong så kan provperioden variera. Viaplay lanserades redan 2007 och är MTG-koncernens streamingtjänst. Testa att se Champions league och Premier League redan nu.

Viaplay Gratis månad

  

Viaplay Sport, Tv, filmer och serier

Det som gör att man vill Prova Viaplay och är annorlunda jämfört med de andra svenska streaming-tjänsterna, är att de har utöver filmer och serier har rättigheter till många olika sportevenemang och ligor. Du kan även streama Tv-kanalerna TV3, TV6, TV8 och TV10.

PRova Viaplay

Mäktiga sporträttigheter

Viaplay är en av de streaming-tjänsterna som har de största sporträttigheterna i Sverige. Du kan bland annat se Champions LeaguePremier League, Formel 1 och NHL. Du kan även se UFC, MMS och andra kampsportsevenemang. Om du vill streama sport så får du dock betala för det dyrare paketet då det inte ingår i standardpaketet.

Viaplay gratis i 2 veckor, 0,5-1 månad…

För att du ska kunna se vilket utbud streamingtjänsten har så får du två veckor helt gratis. Det betyder att du får använda tjänstens standardpaket som ger dig tillgång till alla filmer och serier. Allt du behöver göra är att registrera ett konto, och du är redo att börja streama.

Viaplay & Corona, Sport

Under Corona(Covid-19) kommer utbudet av sporträttigheter vara begränsat. DEtta gäller inom samtliga Streaming tjänster. Även Dplay med Allsvenskan och Cmore med sina spanska ligan och SHL. Alla sporter har sina utmaningar med Coronan.

Enligt Viaplay själva är Nordens ledande streamingtjänst för serier, film, sport och barninnehåll

Om Viaplay

Viaplay är Nordens ledande leverantör av digital underhållning för serier, filmer, sport och barninnehåll. Viaplay sammanför dig med din favoritunderhållning, var du än är. Du kan upptäcka och uppleva hela säsonger av serier, marknadens största utbud av nya storfilmer, samt direktsända sportevenemang i världsklass så som Engelska Premier League, UEFA Champions League, NHL och Formel 1. Viaplay finns på webben, iOS och Android-enheter, Smart TV, Viasat Set-Top-Boxar, Xbox 360, Xbox One, PlayStation®3 och PlayStation®4.

Viaplay AB är en del av MTG AB (Modern Times Group) som är en internationell underhållningskoncern vars verksamheter sträcker sig över sex kontinenter och omfattar TV-kanaler, innehållsproduktion och distribution, onlinetjänster, radiokanaler, flerkanalnätverk (MCN:er) och esport.

Viaplay sport – utbud

Viaplay Sport har störst utbud inom sport av alla streamingtjänster i norden.

Viaplay Golf

Europatouren LPGA-touren Ryder Cup WGC 8 majors

viaplay Motor

Formel 1® Moto GP Nascar Speedway GP

Fler sporter

NHL KHL Major League Baseball ATP 1000 NFL Euro League Basket EHF Champions League IHF World Handball Championship EHF European Handball Championship UFC Boxning

Tidigare har man Viaplay erbjudet ”Prova viaplay gratis 1 månad” och Viaplay gratis 3 månader. För tillfället erbjuder de endast 2 veckor men så fort vi får info om 1,3 eller 6 månader så tipsar vi om det på hemsidan.